Spor Meclisi’nden Çeker’e ziyaret

Bodrum Kent Konseyi bünyesinde kurulan ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Spor Meclisi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret etti.Türkiye’de ilk kez Bodrum Kent Konseyi bünyesinde kurulan ve bünyesinde...

Spor Meclisi’nden Çeker’e ziyaret

Bodrum Kent Konseyi bünyesinde kurulan ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Spor Meclisi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret etti.

Türkiye’de ilk kez Bodrum Kent Konseyi bünyesinde kurulan ve bünyesinde 20 spor branşı temsilcisinden oluşan Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu, spordan sorumlu yürütme kurulu üyesi Erman Aras ve Spor Meclisi Başkanı Semih Nalbantoğlu’ndan oluşan heyet Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i makamında ziyaret etti. Spor meclisi üyeleri ziyarette İl Müdürü Bekir Çeker’e şubelerini ve kuruluş amaçlarını anlattılar.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, bu oluşumun Türkiye’de örnek olduğunu, öncelikle Bodrum sporunu daha sonra Muğla sporunu başarıya taşıyabilmek için çok yararlı olduğunu belirtti. Muğla Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu spor meclislerinin Muğla’nın tüm ilçelerinde kurulması için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.