“Spor Bir Yaşam Tarzıdır” etkinliği sürüyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği "Spor Bir Yaşam Tarzıdır" etkinliklerinin üçüncüsünde, Ortakent Yahşi Marina'dan başlanarak Camel Beach’in sonuna kadar gerçekleştirilen yürüyüş,...

“Spor Bir Yaşam Tarzıdır” etkinliği sürüyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği "Spor Bir Yaşam Tarzıdır" etkinliklerinin üçüncüsünde, Ortakent Yahşi Marina'dan başlanarak Camel Beach’in sonuna kadar gerçekleştirilen yürüyüş, tekrar Ortakent Yahşi Sahili'nde son buldu. Hafta sonu gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cumartesi günü sabah saat 08.00'da başlayan yürüyüş, 6 kilometrelik parkur boyunca yaklaşık  1 saat sürdü. Yürüyüş güzergahında verilen kısa molada, spor eğitmeni eşliğinde ısınma egzersizleri ile kas esnetme hareketleri yapıldı.

Yürüyüşün tamamlanmasının ardından Bodrum Belediyesi görevlileri tarafından katılımcılara çay ve simit ikramında bulunuldu.

Yürüyüşe katılan vatandaşlar, sporun öneminden dolayı her hafta farklı noktalarda düzenlenen yürüyüşler ve yürüyüş sonu nazik ikramları için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile belediye personeline teşekkür etti.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.