Soylu: Paralel yapı habis gibi

Muğla’da konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “ Paralel yapı bir habis gibi ülkeyi kapladı. Bunlar vatana ihanet ediyor. Bunlar cezasız kalmayacak” dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,...

Soylu: Paralel yapı habis gibi

Muğla’da konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “ Paralel yapı bir habis gibi ülkeyi kapladı. Bunlar vatana ihanet ediyor. Bunlar cezasız kalmayacak” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, paralel yapının ortam dinlemesi ile devletin sırlarını ifşa ettiğini, bunun yanlarına kâr kalmayacağını açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Ak Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, partisinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Harmandar başta olmak üzere ilçe belediye başkan adaylarına destek vermek için Muğla’ya geldi.

İl Başkanı Nihat Öztürk ve Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi’nin de hazır bulunduğu mahalle toplantısında Menteşe Belediye Başkan adayı Mestan Yayman’ın mahalle toplantısında konuşan Soylu, paralel yapı ve Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Soylu, Youtube'da bazı içeriklerin ulusal güvenliğe birinci derece tehdit oluşturduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Suriye'de Süleyman Şah Türbesi ile ilgili Dışişleri Bakanımızın, İçişleri Bakanımızın, müsteşarlarımızın, Genelkurmay ikinci Başkanımızın birlikte yapmış olduğu toplantıyı ortam dinlemesi yaparak Youtube üzerinden bütün dünyaya servis ediyorlar. Bunlar vatana ihanet ediyorlar. Bunlar ülkenin selameti, bekası açısından ülkenin her şeyini tehlikeye atmak konusunda bir değerlendirmeyi hiç sakınmadan ortaya koymaya çalışıyorlar.”

Paralel yapının bir habis gibi ülkeyi kapladığını belirten Soylu, “Bu paralel yapı bir habis gibi Türkiye'yi kaplamaya ve ülkemizin yarınlarını bir şekilde ele geçirmeye, ürküterek, korkutarak şantajla, tehditle devletimizi ve milletimizi kuşatmaya çalıştığını anlatan Soylu, "Bu ülkede ihanet cezasız kalmamıştır. Bunların yaptığı ihanette cezasız kalmayacaktır” dedi.

“Zübük filminin başrolü Kılıçdaroğlu’na yakışır”

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Mart seçimleri sonrası yeni bir iş bulduğunu söyleyen Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: “4-5 gün önce 3-5 arkadaşımızla aramızda para toplamaya karar verdik. Nasip olursa biz Zübük filmini tekrar çektireceğiz. Onun da başrolünü Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğiz. Çünkü bir bakıyorsun cemaatin kucağına atlayıvermiş bir taraftan İstanbul lobisiyle, bir taraftan faiz lobisiyle, bir taraftan Esad ile, bir taraftan Aydın Doğan'ın kucağına atlayıvermiş. Bir bukalemon gibi her role iyi soyunuyor. Bu en iyi Zübük rolünde oynar. Seçim kampanyasının başlangıcından beri hep 'ben hırsız arıyorum' diyor. Ey Kılıçdaroğlu, senin hırsız aramana gerek yok. Aynaya bakacaksın ve o hırsızı orada göreceksin.”

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.