Soykan, Muğlaspor’u ziyaret etti

MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan, Muğlaspor yönetimini ziyaret etti. Soykan; “Muğlaspor’un başarısı için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan Muğlaspor...

Soykan, Muğlaspor’u ziyaret etti

MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan, Muğlaspor yönetimini ziyaret etti. Soykan; “Muğlaspor’un başarısı için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan  MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan; “Muğlaspor bizim her şeyimiz. Çocukluğumuzdan bu yana vazgeçilmez sevdamız olan Muğlasporumuz Türk futboluna yıldızlar yetiştirmiş ve adını futbol tarihine altın harflerle kazımıştır. Muğlasporumuzun gelecek yıl hakettiği profesyonel liglere yükseleceğine inancımız tamdır. Muğlaspor’un başarısı için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Haluk Beyimoğlu başkanlığındaki Muğlasporumuza üstün başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu; “Siyasette genç ve tanınmış yüzleri görmek ayrı bir enerji ve heyecan yaratıyor. Muğlaspor’a olan ilgi ve sevginizi çok iyi biliyoruz. Çıktığınız bu siyaset yolculuğunda sizlere başarılar diliyorum. Seçilmeniz halinde Muğlasporumuza ve güzel Muğlamıza iyi hizmetler yapacağınıza inancımız tamdır” diye konuştu.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.