Soykan; Ankara’da STK’ların sesi olacağım

MHP Muğla Milletvekili aday adayı Av. Salih Soykan, seçim çalışmaları kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş’u ziyaret etti. Soykan; “ Sivil Toplum Kuruluşlarının Ankara’da sesi olacağım”...

Soykan; Ankara’da STK’ların sesi olacağım

MHP Muğla Milletvekili aday adayı Av. Salih Soykan, seçim çalışmaları kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş’u ziyaret etti. Soykan; “ Sivil Toplum Kuruluşlarının Ankara’da sesi olacağım” dedi.

Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde MHP’den Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Salih Soykan, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Soykan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş’u ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan yapılacak olan genel seçim öncesi aday adayı olduğunu bu nedenle de Muğla’da seçim çalışması yaptığını ifade ederek hem vatandaşlarla bir araya geldiğini hem de sivil toplum kuruluşları ile istişareler yaparak ortak akıl ile hedeflerine ulaşmaya çalıştığını söyledi.

STK’ların çok önemli kuruluşlar olduğunu belirten Soykan; Bana yetki verildiği takdirde Ankara’da STK’ların sesi olacağım. Ben olarak değil biz olarak birlikte çalışacağız. Muğla’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Muğla’da markalaşma sıkıntısı yaşıyoruz. Dış Sanayi’yi Muğla’ya çekemiyoruz. Muğla’nın bütün sorunlarını Ankara’da önüne geçmek istiyorum” diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş; “Meclis’te genç arkadaşlarımıza ve hukukçulara ihtiyacımız var. Bu özelliğin her ikisi de Salih Soykan’da mevcut. Meclis’te kendilerini görmek bizi mutlu eder. Çıktığı bu yolda başarılar dilerim” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.