Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencilerinden Tokat’a ziyaret

Sosyal sorumluluk kulübü öğretmeni ve 12 kişi ile Milas’a gelen kulüp öğrencileri Yaşyer İlk öğretim okulu,İçme İlk öğretim okulu,Karadeveci rehabilitasyon Merkezi,Çomakdağ, Uyku Vadisi İncirli İn mağarası ve diğer...

Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencilerinden Tokat’a ziyaret

Sosyal sorumluluk kulübü öğretmeni ve 12 kişi ile Milas’a gelen kulüp öğrencileri Yaşyer İlk öğretim okulu,İçme İlk öğretim okulu,Karadeveci rehabilitasyon Merkezi,Çomakdağ, Uyku Vadisi İncirli İn mağarası ve diğer tarihi yerlerde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından Özel Kalem Müdürü Salim Tanış ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı da ziyaret eden öğrenciler,gösterilen ilgi ve destek için teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim ettiler.

Başkan Tokat ziyaret için Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerine teşekkür etti. Tokat ; “Milas bir tarihin üzerine kurulmuş ilçedir. Tarihte uygarlıklara iki defa başkentlik yapmış tarihi ve kültürel anlamda önemli bir ilçe. Sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluyuz.Sizlerin sayesinde ilçemizi tanıtma olanağı buluyoruz. Bizler için bir nevi tanıtım elçisi olacaksınız.Gittiğiniz yerlerde, arkadaş ortamlarınızda Milas’ı anlatacaksınız.Sosyal sorumluluk kulübü olarak Milas’a yaptığınız ziyaret için sizlere teşekkür ediyorum.“dedi.

Kabataş Erkek Lisesi, akademik başarısının yanı sıra Türkiye'de sosyal yönden en aktif olan okullar arasında .  Daha önceki yıllarda Sosyal sorumluluk projesi olarak Van'da bir okulla 'Kardeş Okul' bağı kurulmuş, karşılıklı olarak ziyaretler gerçekleştirilmiştir. Ayrıca engellilerle ilgili de birçok etkinlikte yer alan Kabataş Erkek Lisesi, 2011 yılından beri Best Buddies Türkiye projesine katılmakta, projeye katılan öğrencilerle engelli gençler arasında arkadaşlık bağları kurulmaktadır. Yine engellilerle ilgili olarak, okulun 'Sosyal Sorumluluk ve Dayanışma Kulübü', ilgilenen öğrencilere işaret dili öğreniyor.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.