Songül Doğan aday adaylığını açıkladı

AK Parti Kadın Kolları Dalaman İlçe Teşkilatı üyesi Songül Doğan, 2014’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.AK Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığını...

Songül Doğan aday adaylığını açıkladı

AK Parti Kadın Kolları Dalaman İlçe Teşkilatı üyesi Songül Doğan, 2014’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığını açıklama cesaretini bulduğunu söyleyen Songül Doğan; “Bayanların her şeyi yapacağına inandım. Eğer genel merkezim beni belediye başkan adaylığına layık görürse, Dalaman’a hizmet için varım. Hodri meydan! Kamuoyu yoklaması yapılsın. İnanıyorum ki Dalaman halkı bu görevi bana layık görecektir. ‘Diğer partilerden seçilen belediye başkanları şu anda halka hizmet verirken neden Ak Parti’den de bir bayan belediye başkan adayı olmasın?’ dedim ve AK Parti’den bayanların sesini duyurmak ve Dalaman’ın geleceğine talip olmak üzere belediye başkan adayı olduğumu Dlaman halkına duyurmak istedim. Takdir; AK Parti Genel Merkezimiz’in ve partim beni aday gösterdiği taktirde takdir; Dalaman halkının. Dalaman’ın yaşayan tüm insanlarını, herkesi ve her kesimi ayırım yapmadan kucaklamak, partimin adına yakışan adaletli yönetimi, dahası Hz. Ömer Adaleti’ni hakim kılmak için Başbakanımız Genel Başkanımız fikri ideallerimizin mimarı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığım feyz ile Dalaman’da yaşayan 40 bin insanımızın duygularına tercüman olmak, kadınlarımızın çıkmayan sesi olmak, kimsesizlerin kimsesi olmak için Dalaman’da Belediye Başkanlığı’na aday adayıyım” dedi.

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.