Somay projelerini açıklamaya başladı

DYP Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, projelerini tek tek açıklayacağını belirtirken, göreve gelmeleri durumunda yapacakları ilk işlerden birinin Muğla’ya imaj kazandıracak Kızıldağ’a Atatürk Maskı çalışması...

Somay projelerini açıklamaya başladı

DYP Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, projelerini tek tek açıklayacağını belirtirken, göreve gelmeleri durumunda yapacakları ilk işlerden birinin Muğla’ya imaj kazandıracak Kızıldağ’a Atatürk Maskı çalışması olduğunu söyledi.

Yapılacak dev Atatürk Maskı ile ilgili olarak bilgi veren Somay; “Muğla'mıza kazandıracağımız en güzel ve en anlamlı proje eminim ki bu proje olacaktır. Bu proje, Muğla'nın simgesi haline gelecek ve nasıl ki İzmir; Saat Kulesi ve Yeşildere'deki Atatürk Maskı ile İstanbul; Boğaz Köprüleriyle, Ankara; Anıtkabir ve Ata Kulesi ile hatırlanıyorsa, Muğla da her zaman; Büyük Atamızın Masa Dağındaki devasal üç boyutlu imajıyla hatırlanacaktır.

Bir an için hayal edin; gece olmuş, Atamızın gözleri mavi, saçları sarı projeksiyon ışıklarıyla aydınlatılıyor ve Masa Dağındaki bu pırıl pırıl aydınlık yüz, gecenin o zifir karanlığında tüm şehre ışıklarını saçıyor.Masa Dağının üzerinde, Muğla manzaralı sosyal tesisler var ve bu tesislere ulaşım teleferiklerle sağlanıyor.

Her bir projemiz, güzel Muğla'mıza armağan olsun. Değerli halkımızın, hazırlamış olduğumuz bu projelerin gerçekleştirilmesi görevini de Doğru Yol Partisi olarak bize vermeleri en büyük dileğimizdir.”dedi.

Bu haber toplam 445 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.