Somay, 2000 Derneği ile buluştu

Doğru Yol Partisi (DYP) Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, Muğla 2000 Derneği’nin Bağlarbaşı Restoranda düzenlediği yemeğe davetli olarak katıldı. Dernek üyelerine projelerinden bahseden Somay, Muğla’nın sorunları...

Somay, 2000 Derneği ile buluştu

Doğru Yol Partisi (DYP) Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, Muğla 2000 Derneği’nin Bağlarbaşı Restoranda düzenlediği yemeğe davetli olarak katıldı. Dernek üyelerine projelerinden bahseden Somay, Muğla’nın sorunları hakkında bilgi aldı.

Muğla 2000 Derneği, Bağlarbaşı restoran da DYP Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay ve meclis üyesi adaylarına yemek verdi. Yemeğe aynı zamanda Muğla 2000 Derneği Başkanı Akif Giray ve dernek üyeleri, DYP İl Başkanı Cahit Karaöz, DYP Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, Belediye Meclisi adaylar katıldı.

Yemekte konuşan Muğla 2000 Derneği Başkanı Akif Giray,  “Siyaset cesaret ve öngörü yarışıdır. Sizler bu konuda elinizi taşın altına sokmuş cesur bireyler olduğunuz için ayriyeten sizleri tebrik ederim. Türkiye’de siyaset yapmak konjektürel ortam çok zor ama biz bir bireyiz bizimde fikrimiz var, bizimde Muğla için projelerimiz var demek ve bunları paylaşmak için bizleri ziyaret etmenizden dolayı teşekkür ederim. Arkadaşlar ile beraber sizi hem tanımak, hem de projelerinizi dinleme fırsatı bulacağız” dedi.

Daha sonra söz alan DYP Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, Muğla’nın henüz şehir bile olmadığını görüşünde olduğunu belirterek, “Daha dün yağmur yağdı seller aktı yollar nehirler gibi taştı. Ben yoldan karşıya geçerken ayaklarım, her yerim ıslandı. İşte size en büyük projelerden birisi yani Muğla yağmurda yağsa, karda yağsa ne olursa olsun şehir bu tip doğal olaylardan etkilenmemeli. Yağmur suları yollardan akmamalı, insanlar rahat rahat dolaşabilmeli. Kaldırımlar inişli çıkışlı, kaldırım gibi olmalı, yol yol gibi olmalı” dedi.

Menteşe Belediye Başkan Adayı Soma, projeleri arasından masa dağına Atatürk siluetini yapmak olduğunu belirterek, “ Masa Dağı’nın üzerine sosyal bir tesis yapmayı düşünüyoruz. Yap işlet modeli ile oraya teleferik ile çıkmayı düşünüyoruz. Teleferik nostalji katacaktır Muğlamıza diye düşünüyoruz. Masa Dağı’nın görünen yüzüne İzmir Yeşildere’deki Atatürk siluetinin büyüğünü dağı kaplayacak şekilde yapacağız. Atatürk’ün gözlerine Mavi lazer yansıtmak istiyoruz ve gecenin karanlığında Atatürk resmi ışıltılı bir yüzü ve mavi gözleri, sarı saçları gecenin karanlığında Muğla’yı aydınlatacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 328 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.