Soma şehitleri için fidan diktiler

Fethiye Belediyesi, Soma'daki maden faciasında hayatlarını kaybeden 301 madenci anısına Fethiye’nin Göcek Beldesinde fidan dikimi gerçekleştirdi.Fidan dikimi Fethiye Belediyesi, Muğla Üniversitesi Anadolu Kartalları Doğa ve Kültür...

Soma şehitleri için fidan diktiler

Fethiye Belediyesi, Soma'daki maden faciasında hayatlarını kaybeden 301 madenci anısına Fethiye’nin Göcek Beldesinde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Fidan dikimi Fethiye Belediyesi, Muğla Üniversitesi Anadolu Kartalları Doğa ve Kültür Topluluğu iş birliğinde yapıldı. Öğrencilerin isteği üzerine yapılan dikime 20 topluluk üyesi ve Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri katıldı. Muğla’dan birçok belediyeye ulaşarak Soma’daki şehitler için fidan dikmek istediklerini belirttiklerini ve sadece olumlu cevabın Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’dan geldiğini ifade eden Anadolu Kartalları Doğa ve Kültür Topluluğu Sorumlusu Burak Kara, “Biz Soma’da şehit olan vatandaşlarımızın anısına bir hatıra ormanı yapma fikri aklımıza geldi. Muğla’da birçok ilçe belediyesini aradık ancak olumlu bir geri dönüş yapmadılar. Son olarak Fethiye’nin Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı aradık. Kendisini zaten seviyor ve tanıyorduk. O da bizi kırmadı, bugün arkadaşlarımız ve belediye çalışanlarıyla fidanları Soma için dikiyoruz” dedi.

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Durmuş Sazcı ise, Göcek’te 1500 m²’lik alanda fidan dikiminin yapıldığını söyledi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.