Sokak satıcılarına operasyon

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından Marmaris, Bodrum, Aydın ve Hatay illerinde yapılan operasyonlarda Bonzai ve çeşitli uyuşturucu haplar elegeçirildi.Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize...

Sokak satıcılarına operasyon

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından Marmaris, Bodrum, Aydın ve Hatay illerinde yapılan operasyonlarda Bonzai ve çeşitli uyuşturucu haplar elegeçirildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcısı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar neticesinde, Bodrum ve Marmaris ilçelerinde piyasaya uyuşturucu madde sürüleceği duyumlarının ardından Bodrum’da 15 ay, Marmaris ilçemizde 8 ay süre ile sürdürülen projeli çalışmalar sonucu Cumhuriyet Savcılıklarından alınan izinler sonrası operasyon başlatıldı. Bodrum ve Marmaris ilçeleri ile Hatay ve Aydın illerinde düzenlenen 2 ayrı operasyonda, 1 kilo 627 gram esrar maddesi, 0,85 gram kokain, 17 adet uyuşturucu hap, satışa hazır hale getirilmiş 47 gram Bonzai maddesi ele geçirildi.

Düzenlenen operasyonlarda M.K., B.G., H.U., M.A.Ç., Ş.Y., C.D. ve A.K. isimli 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Adli Makamlara sevk edilecek.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.