Şoförler yeni başkanını seçti

Muğla Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası seçimi yapıldı. Seçimler sonrası yeni başkan Halil Bozyer oldu.Muğla Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası’nın ilk seçimde çoğunluk sağlanmayarak ertelenen kongresi...

Şoförler yeni başkanını seçti

Muğla Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası seçimi yapıldı. Seçimler sonrası yeni başkan Halil Bozyer oldu.

Muğla Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası’nın ilk seçimde çoğunluk sağlanmayarak ertelenen kongresi Gazi Mustafa Kemal Atatürk salonunda yapıldı. İkinci kongreye üyelerin çoğunluğu katılırken, kongrede Arif Tuna ve Halil Bozyer adaylık için yarıştı. Adaylardan Halil Bozyer, mevcut Başkan Arif Tuna’yı dördüncü kez seçilme şansı vermedi ve kongrenin galibi oldu.

Muğla Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası’nın 2010 yılında yapılan kongresinde de karşı karşıya gelen Arif Tuna ve Halil Bozyer, bu seçimde Arif Tuna 271 oy ve Halil Bozyer de 208 oy almış Arif Tuna üçüncü dönem göreve gelmişti. Halil Bozyer ikinci defa aday olarak girdiği seçimde, rakibi Arif Tuna’yı dördüncü dönem için vize vermedi ve seçimi kazandı.

Halil Bozyer’in listesinde Arif Özer, Recep İnce, Yusuf Öztürk, M. Ali Çelebi, Osman Pala ve Halil Tuğrul yer aldı. Denetim Kuruluna ise Hüseyin Sarı, Arif Saygın ve Metin Fidan seçildi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.