“Sizin için döktüğün alın teri size helal olsun”

Partisi’nin Muğla İl Başkanlığı tarafından Menteşe’de düzenlediği açık hava mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara yüklenirken, “Emeklillere güveniyoruz. 11 milyon emekliden tek bir fire bile...

“Sizin için döktüğün alın teri size helal olsun”

Partisi’nin Muğla İl Başkanlığı tarafından Menteşe’de düzenlediği açık hava mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara yüklenirken, “Emeklillere güveniyoruz. 11 milyon emekliden tek bir fire bile istemiyoruz. Mazot dışarıdan geliyormuş, benim eski maliyeci olduğumu unutuyorlar. Vallahı onlara kurs açacağım.”dedi.

Halk için çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, “ Gerekirse 24 saat sizin için çalışacağım. Sizin için döktüğüm alın teri size helal olsun.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililerinden seçim sürecinde daha çok çalışmalarını isteyerek, “Bakın söz verdiniz, ben de size söz veriyorum. Sizin için döktüğüm her alın teri size helal olsun” dedi.

Eski Garaj alanında seçim vaatlerini açıklayan Kılıçdaroğlu’na Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve CHP Muğla milletvekili adayları eşlik etti.

CHP iktidarında herkesin büyüme ve kalkınmadan eşit şekilde faydalanacağını öne süren Kemal Kılıçdaroğlu, “Refahı tabana yaymalıyız. Ne diyordu rahmetli Ecevit, ‘Ne ezen, ne ezilen, insanca, halkça bir düzen’ diyordu. İnsanca ve halkça bir düzen kuracağız. Herkes huzur içinde yaşasın diye refahı tabana yayacağız. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda emekliye bir maaş ikramiye vereceğiz. Emeklilere güveniyoruz. 11 milyon emekliden bir tek bile fire istemiyoruz. Ailenizle birlikte huzur içinde yaşamak istiyorsanız adres belli. Mustafa Kemal’in partisi, altı okun altına mührünü basacaksın” diye konuştu.

“Yeni bir başlangıç yapacağız”

“7 Haziran’da yeni bir başlangıç yapacağız” diyen Kılıçdaroğlu, “Güzel bir Türkiye’nin başlangıcını, yaşanabilecek bir Türkiye’nin başlangıcını yapacağız. Hep birlikte yola çıkacağız. Sözümüz sözdür. Türkiye’ye sözdür, Muğla’ya da sözdür. Muğla, turizmin cennetidir. Koylarınızı satıp, peşkeş çekiyorlar. Bundan kurtulmanın yolu CHP’dir. İnsan dostu, doğa dostu tek pati var, o da CHP. Kapanan beldelerimiz var. Şikayet eden insanlarımız var. CHP iktidarında o beldelere sandığı kuracağız. Halk beldenin açılmasını istiyorsa açacağız, ‘Yok açılmasın’ diyorsa açmayacağız. Köy tüzel kişiliklerini yeniden oluşturacağız. Yetkileri hakça bölüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Herkesin sorumluluğu var”

Seçimlere sayılı günler kala partililerinden daha çok çalışmalarını isteyen Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

Seçime giderken hepimizin birer sorumluluğu var. Yeni bir Türkiye, huzurlu, güzel ve yaşanabilir bir Türkiye’yi birlikte kuracağız. Bakın söz verdiniz, ben de size söz veriyorum. Gün 6 saatse 6 saat, 24 saatse 24 saat, 36 saatse 36 saat sizin için çalışacağım. Sizin için döktüğüm her alın teri size helal olsun. Yaşanacak bir Türkiye’de buluşmayı ümit ediyorum."

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.