Size şükran borçluyuz

Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’e Mareşallik rütbesinin verildiği tarih olan 19 Eylül, Gazilerin Günü olarak kutlanıyor. 19 Eylül Gaziler Günü bugün bütün ülke genelinde olduğu...

Size şükran borçluyuz

Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’e Mareşallik rütbesinin verildiği tarih olan 19 Eylül, Gazilerin Günü olarak kutlanıyor. 19 Eylül Gaziler Günü bugün bütün ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da düzenlenen çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanıyor.

Muğla’daki törenler Türkiye Muharip Gaziler tarafından düzenleniyor. İlk olarak bugün saat 11.00’de Atatürk Anıtına çelenk sunulacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Muharip Gaziler Derneği Muğla Temsilcisi Muharip Gazi Binbaşı Sezai Kanlıyer tarafından yapılacak. Buradaki törenin sona ermesinin ardından Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen etkinlikte ise Kızılay Kan Merkezi’nde toplu olarak kan bağışında bulunulacak.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.