“Siyasetin başpehlivanı Saatcı’dır”

Türkiye yağlı güreş başpehlivanı Ahmet Taşçı, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Sahaların devi olarak tabir edilen Başpehlivan Taşçı, “Bir başpehlivan olarak siyasetin başpehlivanına ziyarette...

“Siyasetin başpehlivanı Saatcı’dır”

Türkiye yağlı güreş başpehlivanı Ahmet Taşçı, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Sahaların devi olarak tabir edilen Başpehlivan Taşçı, “Bir başpehlivan olarak siyasetin başpehlivanına ziyarette bulunmak istedik. Sayın Başkan ilk altın kemeri almış, ikinciye doğru gidiyor. İnşallah ikinci altın kemeri de alır. Çünkü halk kendisine hizmet edenleri unutmaz” dedi.

Samimi ortamda geçen ziyarette Başpehlivan Taşçı, “Başkanımın başarılarını hep duyuyorduk. Fethiye’ye gelmişken başkanımızı da ziyaret edelim istedik. Saatcı siyasette başpehlivandır. Bir başpehlivan olarak başpehlivan’a ziyarette bulunmak istedim. Başkan Saatcı ilk altın kemerini almış ikinciye doğru gidiyor. İnşallah ikinci altın kemeri de alır. Çünkü halk kendisine hizmet edenleri unutmaz” dedi.

Saatcı, “Kırkpınar’ı dört gözle bekleyeceğiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade eden Başkan Behçet Saatcı ise, “Fethiye’ye bir sürü adam gelir gider. Ama siyasi ama ticari ama sporcu… Gelir buraya tatil köyünden dışarı çıkmaz. Halkla haşır neşir olmaz. Gelir gider. Biz gelip gittiğini biliriz ama görüşmeyiz. Ata sporuyla uğraşan insanlarda yüreği insan sevgisiyle dolu insanlar oluyor. Fethiye’ye gelmiş bizi de ziyaret etti. Ben nezaketine teşekkür etmek istiyorum. Bir de herhalde bu dönem Kırkpınar’da Başpehlivanlık için tekrar güreşecek. Allah var bende güreşe meraklıyım. Özellikle Tercüman gazetesinde tefrikalar çıkardı. Orada Pehlivan Aliço’nun hanımında teşvikiyle tarla sürdüğü öküzünü kesip kavurma yaparak Başpehlivan olduğunu biliyorum. Herhalde bu sene Kırkpınar’ı dört gözle bekleyeceğiz. Kendisinin gösterdiği samimiyete çok teşekkür ediyorum. Ahmet kardeşim güreşe genç yaşta başlasaydı herhalde ne Aliço kalırdı ne de başka birisi. Yağlı güreşte kendisi bir ekoldür. Ziyaretinden dolayı çok memnun oldum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.