SİYASET BİLİMCİLER FETHİYE'YE GELİYOR

Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın 4. Dönüm seçim kazanmasını, halk ve Saatcı dayanışmasını incelemek üzere Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden siyaset bilimcileri Fethiye’ye geliyor.Fethiye’de tarihe geçecek seçim zaferinin...

SİYASET BİLİMCİLER FETHİYE'YE GELİYOR

Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın 4. Dönüm seçim kazanmasını, halk ve Saatcı dayanışmasını incelemek üzere Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden siyaset bilimcileri Fethiye’ye geliyor.

Fethiye’de tarihe geçecek seçim zaferinin ardından Demokrat Partili bayanlar kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Fethiye’de 4 dönem üst üste seçim kazanarak tarihe geçen ve son olarak büyük bir zafer elde eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da katıldı. Saatcı, “Bu zafer Fethiyelilerin zaferidir” dedi.

Kahvaltıda oldukça mutlu oldukları görülen DP’li bayanlar, seçim zaferini kutladılar. DP’li bayanlar adına konuşan Nesrin Saatcı, “Seçim çalışmalarımız sırasında evini, işini ve eşini bırakarak sabah akşam çalışan kadınlarımızla bir araya geldik. Biz kadınlarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Güzel bir günde kahvaltıda buluştuk. Onlara çok teşekkür ediyorum. Seçim zaferimizi bir nebzede olsa kutluyoruz” dedi.

“Halk hareketi incelenecek”

Kahvaltıya Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’da katıldı. Bu birlikteliğin her zaman süreceğini ifade eden Başkan Saatcı ise, “Her yerde ifade ettiğim gibi samimi söylüyorum bu zafer sizlerin zaferidir. Bu birlikteliğimizin de riyası yok. Bu bir menfaat birlikteliği değil. Bu tamamen gönül hareketidir. O yüzden bu birliktelik hiçbir zaman dağılmaz. Bu birliktelik artarak devam edecek. Bu birliktelik sadece belirli günlerde değil, hayatımızın her safhasında devam edecek. Çünkü bundan biz kazanacağız. Vallahi tarih yazdık. Ben seçim meydanlarında diyordum. Pazartesi günü Fethiye’ye siyaset sosyologları gelecek diye. Dün beni Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin rektörü aradı. Bana, ‘Siyaset sosyolojisi hocalarımız Fethiye’ye geliyor. Öğrencilerimizle birlikte. Bu seçim zaferini ve halk hareketini inceleyeceğiz’ dedi. Fethiyeliler tarih ve destan yazdı. Hepinize en içten duygularımla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.