Sırtına orak saplandı

Köyceğiz ilçesinde sırtına bir çiftçinin sırtına orak saplandı. Yaralı çiftçi, askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı.Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Otmanlar köyü Serkız Mahallesi’nde küçükbaş hayvanları için ormanlık...

Sırtına orak saplandı

Köyceğiz ilçesinde sırtına bir çiftçinin sırtına orak saplandı. Yaralı çiftçi, askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Otmanlar köyü Serkız Mahallesi’nde küçükbaş hayvanları için ormanlık alanda budak kesmekte olan çiftçi Adem Karakurt (34) elindeki orağı dikkatsizlik sonucu budak yerine sırtının sol kısmına sapladı. Acı ile çığlık atan Adem Karakurt’un yardımına eşi, Cennet Karakurt yetişti. Cennet Karakurt orağı bulunduğu yerden çıkartırken, eşinin aşırı kan kaybını da önlemeye çalıştı. Hemen Ali Karakurt’tan yardım istedi. Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü işçilerinden olan Ali Karakurt 112 Acil Ambulans’tan yardım istedi. Saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayın ardından bölgenin sarp ve kayalık olması nedeniyle, 112 Acil Servis Yetkilileri durumu Dalaman Hava Meydan Komutanlığı’na bildirdi. Dalaman’dan havalanan askeri helikopter olayın meydana geldiği yere inerek, ağır yaralı Adem Karakurt’u helikopter ile Fethiye Devlet Hastanesi pistine indirdi. Hemen acil servise alınan ağır yaralı Adem Karakurt, ilk müdahalenin ardından, ameliyata alındı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.