“SIRÇA KÖŞKTEKİLER MAHALLELERİ BİLMİYOR”

Muğla eski Vali Yardımcısı ve AK Parti Menteşe Belediye Başkanı Mestan Yayman, "Muğla'nın kaderini mutlaka değiştirmeliyiz. Sırça köşkünde yaşayanlar arka mahallelerdeki yaşamın zorluğunu bilmiyor.” Dedi.Muğla eski Vali...

“SIRÇA KÖŞKTEKİLER MAHALLELERİ BİLMİYOR”

Muğla eski Vali Yardımcısı ve AK Parti Menteşe Belediye Başkanı Mestan Yayman, "Muğla'nın kaderini mutlaka değiştirmeliyiz. Sırça köşkünde yaşayanlar arka mahallelerdeki yaşamın zorluğunu bilmiyor.” Dedi.

Muğla eski Vali Yardımcısı ve AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman mahalle sakinlerinin sorunlarını düzenlediği yemekte dinliyor. Öğretmenler evinde belli periyodlarla farklı mahalleye yemek veren Yayman, yemekte hem projelerinden bahsetti hem de mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Emirbeyazıt, Muslihittin, Orhaniye mahallesi sakinlerine verilen yemeklere İl Başkanı Nihat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri il ve ilçe yönetimi ile çok sayıda partili ve mahalle sakinleri katıldı.

"Muğla’nın kaderi değişmeli”

Konuşmasına Muğla'nın mutlaka değişmesi gerektiğinin altını çizen Yayman, "Ben şunu gördüm ki Muğla'nın kaderini mutlaka ve mutlaka değiştirmemiz lazım. Ancak bu değişikliği tek başıma ben Mestan Yayman olarak ve ile yönetiminden 60 arkadaşımız ile meclise seçilecek 25 arkadaşımızla birlikte sağlamamız mümkün değil. Bu değişimi hep beraber yapacağız. Bize yardımcı olacaksınız hep beraber yapacağız. Göktepe kahvesindeki arkadaşlarımız diyorlar ki "biz Muğla'yı asla ve asla büyütmeyeceğiz ve geliştirmeyeceğiz" ama bizde diyoruz ki "biz Muğla'yı büyüteceğiz ve geliştireceğiz." Biz Muğlalıları değiştirmeye gelmiyoruz. Biz Muğla'yı değiştirmeye geliyoruz. Biz insanların yaşamlarının kalitesini arttırmaya geliyoruz. Biz insanların yaşam şekillerini değiştirmeye gelmiyoruz. Biz insanların yaşam kalitesini arttırmaya geliyoruz" dedi.

"Arka mahalledeki evlere güneş girsin"

Yayman, Muğla'yı modern dünya standartlarına taşımayı hedeflediklerini belirterek, "Kendileri sırça köşkünde yaşayanlar benim arka mahallesinde hiç güneş görmüyor yazın dos doğru suyun çıkmadığı, çöplerin alınmadığı o mahallelerde insanların ne zorluklarla yaşadığını anlamaları mümkün değil. Biz oralardaki insanlarımızın arsındayız. Her zaman toplumun arasındayız. Biz istiyoruz ki en azından güneş gören ev, 24 saat suyu akan bir ev en azından rahatlıkla modern dünyanın insanları neye sahipse o şekilde evlere sahip olmalarını istiyoruz. Ondan dolayı birinci yapacağımız iş onların zemin artı 3'te iki verdiklerini biz zemin artı 4-5-6 ve 15 kadar ulaştıracağız. Bizim ilk yapacağımız iş özellikle dar gelirli insanlarımız devlet memuru olan insanlarımız ve asgari ücretle çalışan insanlarımızın dahi sahip olacağı bir imar planı uygulayacağız. TOKİ'yi getireceğiz. Gerekiyorsa belediye olarak kendimiz yapacağız" diye konuştu.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.