Sırada Akçay Köprüsü var

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Fethiye İlçe Teşkilatı, çiçeği burnunda ilçe Seydikemer’de Pazarcı esnafını ziyaret etti. Milletvekili Ali Boğa vatandaşlara, Saklıkent’i Seydikemer’e bağlayan karayolu üzerinde...

Sırada Akçay Köprüsü var

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Fethiye İlçe Teşkilatı, çiçeği burnunda ilçe Seydikemer’de Pazarcı esnafını ziyaret etti. Milletvekili Ali Boğa vatandaşlara, Saklıkent’i Seydikemer’e bağlayan karayolu üzerinde bulunan ve sık sık kazaların yaşandığı Akçay köprüsüne ikiz bir köprünün daha yapılacağını müjdeledi.

Geçtiğimiz günlerde Süt Üreticileri Birliğinin mali kongresine katıldıktan sonra AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan le birlikte Seydikemer’de pazarcı esnafını ziyaret eden Muğla Milletvekili Ali Boğa, vatandaşlara müjdeli haberler verdi. Muğla’nın 13’üncü ilçesi olan ve Haziran’daki valiler kararnamesiylekaymakamına kavuşacak olan ilçede çalışmaları özetleyen Boğa, ulaşımla ilgili yapılacak çalışmaları aktardı. Korubükü - Demirler arasında yapımına başlanan köprünün 1 Haziran’da hizmete gireceğini hatırlatan Boğa, Kumluaova –Karadere ve Eşen Bölgelerinin bundan böyle Saklıkent’e daha rahat ulaşabileceğini kaydetti.

Saklıkent’in ulaşımı rahatlayacak

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan’ın yanı sıra Kadıköy Belediye Başkanı Adem Ayat, FETAB Başkanı Osman Nuri Otgöz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüsrev San, Belde Başkanı Mustafa Karakuş, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarıyar’ın eşlik ettiği Pazar gezisinde Ali Boğa, Akçay köprüsünün de çok yakın bir zamanda ikizine kavuşacağını söyledi. Dar bir köprü olmasının yanı sıra karşıdan gelen arabaların birbirlerini görmediği; bu suretle sık sık kazaların yaşandığı köprünün turizm cenneti Saklıkent’e ulaşım noktasında cevap vermediğine vurgu yapan Boğa, Seydikemer’in tarımda olduğu kadar turizmde de söz sahibi olması gerektiğine işaret etti.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.