Sinyalizasyon çalışmaları bitti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk bulvarında meydana gelen trafik kazalarının önüne geçmek için başlattığı sinyalizasyon çalışmasını tamamladı.Son...

Sinyalizasyon çalışmaları bitti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk bulvarında meydana gelen trafik kazalarının önüne geçmek için başlattığı sinyalizasyon çalışmasını tamamladı.

Son beş yılda, Menteşe ilçesine bağlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Aydem önünde ki dört yolda, 17 yaralamalı ve 26 maddi hasarlı, toplam 43 trafik kazasının meydana gelmesi nedeniyle Ulaşım Daire Başkanlığı’nın kazaların önüne geçmek için başlattığı sinyalizasyon sistemi çalışması tamamlandı ve faaliyete geçti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hamdi Alper Kolukısa, Muğla ili genelinde nüfusun ve araçların arttığı bölgelerde sinyalizasyon çalışmasına ihtiyaç duyulduğunu, vatandaşlardan gelen taleplerin de dikkate alınarak gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Alper Kolukısa; “İlimizde ihtiyaç duyulan noktalara sinyalizasyon, trafik levhası gibi çalışmalarımız devam ediyor. Yerleşim alanları ya da alışveriş merkezleri nedeniyle nüfusun ve araçların arttığı yollarda, kavşaklarda vatandaşların da talepleri dikkate alınarak ekiplerimiz gerekli araştırmaları ve çalışmaları yapmaktadır. Atatürk Bulvarı’ndaki sinyalizasyon çalışmamız da tamamlanarak faaliyete geçti. Araç kullanan vatandaşlarımızın ve yayalarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.