Sincan’dan kaçtı Dalyan’da yakalandı

Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde jandarmanın yaptığı yol kontrolü sırasında Ankara-Sincan Yarı Açık Cezaevi’nden firar eden bir hükümlü yakalandı.Ortaca’ya bağlı Dalyan beldesinde gece yol kontrollerini sıklaştıran...

Sincan’dan kaçtı Dalyan’da yakalandı

Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde jandarmanın yaptığı yol kontrolü sırasında Ankara-Sincan Yarı Açık Cezaevi’nden firar eden bir hükümlü yakalandı.

Ortaca’ya bağlı Dalyan beldesinde gece yol kontrollerini sıklaştıran Dalyan Beldesi Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı ekipler; Vefa Şahin isimli sahte kimlikle dolaşan Ümit Mekik’i (32) yakaladı.

Ankara-Sincan Yarı Açık Cezaevi’nden verilen 3 günlük izinden sonra tekrar cezaevine dönmeyince cezaevi yetkilileri firar kararı verip, güvenlik kuvvetlerine bildirdi.

Gasp suçundan mahkum olan Ümit Mekik, çıkarıldığı Ortaca Adliyesi’nde C. Savcılığı’na verdiği ifadeden sonra parmak izinin alınması için akşam saatlerinde Jandarma eşliğinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. İl Emniyet Müdürlüğü’nde parmak izi alınan Mekik, tekrar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezasını çekmek için Fethiye Kapalı Cezaevi’ne götürüldü.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.