ŞİMDİ MUĞLASPOR’A DESTEK ZAMANI…

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Kulüp Başkanlığına seçilen Ali Çakır Başkanlığındaki Muğlaspor Yönetim Kurulu takımın teknik patronluğuna Cihan Bulut’u getirdi.Cihan Hocayı çok uzun yıllardır tanırım. Kendisi...

ŞİMDİ MUĞLASPOR’A DESTEK ZAMANI…

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Kulüp Başkanlığına seçilen Ali Çakır Başkanlığındaki Muğlaspor Yönetim Kurulu takımın teknik patronluğuna Cihan Bulut’u getirdi.

Cihan Hocayı çok uzun yıllardır tanırım. Kendisi çok sıkı bir Muğlaspor’ludur. Muğlaspor formasını profesyonel liglerde başarıyla terletmiş, hem Muğlaspor hem de Karşıyaka’da gol kralı olarak bizleri hep gururlandırmış bir isimdir.

Kişilik olarak da çok sağlam bir karaktere sahip olan Cihan Bulut Hocam, geçtiğimiz sezon Yatağanspor hocası olarak ta çok ama çok başarılı bir sezon yaşadı.

Muğlaspor yönetim kurulunda çok sayıda hoca adayı arasından seçilen Cihan Hocayı desteklemeli ve takımına güvenmeliyiz.

Teknik Direktörlüğe Cihan Bulut’un getirilmesinin ardından Muğlaspor vakit kaybetmeden iç ve dış transfere başladı.

Muğlaspor iç transferde geçtiğimiz sezon ki futbolcusu Samet Emre Temel ve Tahsin Kul ile anlaştı.

Dış transfer çalışmalarına da hızlı başlayan yeşil beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezon Yatağanspor forması ile başarılı bir sezon geçiren 21 yaşındaki kanat oyuncusu Serhat Siyahtaş ile anlaştı. Serhat güçlü fiziği dikkat çekerken, Serhat geçtiğimiz sezonu 4 golle tamamladı.

Muğlaspor dış transferde yine Muğlaspor için çok önemli olan bir ismi takıma kazandırdı. Geçtiğimiz yıllarda Muğlaspor kalesini koruyan yetenekli kaleci Ali Tokat yeniden takıma kazandırıldı. Ali hem iyi bir Muğlasporlu hem de iyi bir Muğlalıdır.

Bu köşe yazısını yazdığım sırada Muğlaspor’da transfer görüşmeleri devam ediyordu. Umarım Muğlaspor’ayakışan, o kutsal formayı layıkıyla giyecek karakterli futbolcular takıma kazandırılır.

Bu arada kurumumuz gazetelerinde ilk defa kamuoyuna bizim duyurduğumuz Yattara’nınOrtaköyspor’a transfer haberi Muğla’da bomba gibi patladı. Bu gelişme ve detaylarını da bir başka yazımızda değerlendiririz. Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.