Silahlı kavga: 6 yaralı

Marmaris'te iki grup arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada aralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirinin de bulunduğu 6 kişi yaralandı.Siteler Mahallesi Uzunyalı mevkisindeki Sanat Sokağı'nın...

Silahlı kavga: 6 yaralı

Marmaris'te iki grup arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada aralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirinin de bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Siteler Mahallesi Uzunyalı mevkisindeki Sanat Sokağı'nın yakınlarında iki grup arasında önceki gün sabaha karşı henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyüyerek tabancaların da kullanıldığı kavgaya dönüşmesi üzerine esnaflar polise haber verdi. Olay yerine giden Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser Süleyman Aktaş kavga edenleri ayırmak istedi. Aktaş'ın yanı sıra Sevcan Çelik, Ferhat Gündem, Adnan Bağ ayaklarına isabet eden kurşunlarla, Şehabettin Bal ve Feyzi Turan ise aldığı darbelerle yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Marmaris Devlet Hastanesi ve Marmaris Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına aldığı darbeler nedeniyle durumu ağır olan Bal'ın, daha donanımlı bir hastaneye sevk edileceği belirtildi. Kurşunla yaralanan polis ve diğer 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Bu arada, kavgaya karıştıkları tespit edilen 2 kişinin arandığı bildirildi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.