Şiir Bayramı Kutlandı

Muğla Belediyesi tarafından organize edilen “ Muğla I. Uluslararası Şiir Bayramı”  yerel, ulusal ve uluslararası boyutta şair ve yazarların katılımıyla coşkuyla kutlandı.Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün...

Şiir Bayramı Kutlandı

Muğla Belediyesi tarafından organize edilen “ Muğla I. Uluslararası Şiir Bayramı”  yerel, ulusal ve uluslararası boyutta şair ve yazarların katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün açılış konuşması ile başlayan Şiir Bayramı; Edebiyatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Mert, Türkiye Yazarlar Sendikası Başkanı Mustafa Köz, Türkiye Yazarlar Sendikası Genel Saymanı Ertan Mısırlı, Uğur Mumcu Vakfı Genel Yayın Yönetmeni Orhan Tüleylioğlu, Ses ve İz yayınevi Yayın Yönetmeni Mehmet Gözen, Ses ve İz Yayınevi Koordinatörü Arzu Karadağ, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Baykara, İsveçli şair Peter Curman, Bengt Berg İsveç Parlamenteri ve Yazar, Kıbrıs, Balkanlar, Avrasya ve Türk Edebiyat Vakfı Koordinatörü Emel Kaya ve yönetim kurulu üyesi Metin Turan, ulusal şairler Havva Aktaş, Aydan Yalçın, Derya Yıldız, Nuran Barengi, İrfan Asil, Nevin Kalafatoğlu, Baki Yiğit, Muğla Sanatseverler Derneği Başkanı Saadettin Özbek ve Muğlalı şairler İbrahim Ergin ve Yükselecek Demirel’in okudukları şiirler ile kutlandı. Etkinlik daha sonra “Özkan Mert – Serap Tamay Şiir ve Müzik dinletisi” ile sona erdi.

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.