Sigara canından ediyordu

Milas’ta dört katlı bir binanın son katında sigara nedeniyle yangın çıktı. Yangında ağır yaralanan bir kişi yanan evden son anda kurtarıldı.Hacı Apdi Mahallesi Abdülaziz Ağa Caddesi’nde bulunan bir apartmanın dördüncü...

Sigara canından ediyordu

Milas’ta dört katlı bir binanın son katında sigara nedeniyle yangın çıktı. Yangında ağır yaralanan bir kişi yanan evden son anda kurtarıldı.

Hacı Apdi Mahallesi Abdülaziz Ağa Caddesi’nde bulunan bir apartmanın dördüncü katında yangın çıktı. Eşinden yeni ayrılan ve elektriği kesik olan evde tek başına yaşayan Yusuf D. (30), gece saat 01.30 sıralarında evin oturma odasında sigara nedeniyle başladığı tahmin edilen yangının ortasında kaldı. Evden yükselen dumanı gören komşular, evden kovalarla su taşıyarak çatı katından yangına müdahale etmeye başladılar. Daha sonra çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen Milas Belediyesi İtfaiye Ekipleri, merdiven yardımıyla yangına müdahale etmeye başladı. Evin kapısı kırılarak yangından son anda kurtarılan Yusuf D’nin (30) yüzünde ve ellerinde de ikinci derece yanık oluştu.

Çatı katında ilk müdahalesi yapılan yaralı, 112 Acil Servis ekiplerince 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda yanıklar oluşan ve dumandan etkilenen yaralının durumu ciddiyetini koruyor.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.