SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE OLACAK

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Muğla için sıcak hava uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının kıyı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği bildirildi.Sinem KarakayaMeteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü,...

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE OLACAK

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Muğla için sıcak hava uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının kıyı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği bildirildi.

Sinem Karakaya

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Muğla için sıcak hava uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda 31 Temmuz Cumartesi gününe kadar hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bunun için tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Yapılan uyarı şu şekilde:

“Hava sıcaklıkları 27 Temmuz Salı gününden itibaren bölgemizin kıyı kesimlerinde artmaya başlayarak, hafta boyunca kıyı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklıklarının Muğla’da 38-41 derece civarında seyredeceği tahmin edilmektedir. Hafta sonu kıyı kesimlerinde etkili olması beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle, öğle saatlerinde (11.00-16.00) başta yaşlılar, çocuklar, ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.

Bu haber toplam 273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.