SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çalışmalara hız verdi. Alt yapı çalışmalarına büyük önem veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.Menteşe Belediye Başkanı...

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çalışmalara hız verdi. Alt yapı çalışmalarına büyük önem veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş kentin alt yapı çalışmalarına hız verdi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş bugün sıcak asfalt dökümü yapılan sokakları yakından inceledi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “ Menteşe Belediyesi olarak alt yapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bugün sıcak asfalt çalışması yaptığımız işin ihalesi seçim öncesi yapıldı. Bizde zaman kaybetmeden bir an önce çalışmalara başladık. Sıcak asfalt çalışmalarımız şuan bulunduğumuz nokta olan Jandarma Komutanlığı önündeki sokaktan DSİ altındaki sokağa ve oradan Aylin Karaca Kavşağı’na. Daha sonra Eski garaj alanımızdan Yekap Şelalesinin olduğu noktaya kadar sıcak asfalt çalışması yapılacak. Tabii sadece buralar değil, gerekli görülen yollarda da iyileştirmeler yapılacak. İlk olarak Akyol Pazar yerindeki yollar iyileştirilecek” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş sıcak asfalt çalışmalarına devam edileceği bilgisini de verdi.

Sıcak Asfalt çalışmasını Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile beraber Meclis Başkan Vekili Cumhur Çoban, Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Murat Gökalp ve Levent Ünver yerinde inceledi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.