SGK Yatağan’da hizmet vermeye başladı

Mustafa AktaşDaha önce  Milas, Bodrum Fethiye gibi büyük İlçelerde  Sosyal güvenlik Merkezi  açan Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu  SGK İl Müdürlüğü  Yatağan İlçesinde de hizmeti halkın ayağına getirdi.Cumhuriyet...

SGK Yatağan’da hizmet vermeye başladı

Mustafa Aktaş

Daha önce  Milas, Bodrum Fethiye gibi büyük İlçelerde  Sosyal güvenlik Merkezi  açan Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu  SGK İl Müdürlüğü  Yatağan İlçesinde de hizmeti halkın ayağına getirdi.

Cumhuriyet Mahallesi 152 Sokak’ta hizmete giren  SGM (Sosyal Güvenlik Merkezi) Yatağan Şubesinde, Müdür Vekili  Yüksel Büyük ile birlikte toplam 10 personel hizmet veriyor. SGK Yatağan Şubesinde emeklilik işlemleri hariç, SSK, Bağkur  ve emekli sandığı ile ilgili her türlü hizmetin verildiği öğrenildi.

Yeri Ziraat Odası tahsis etti

SGK Yatağan Şubesinin açılmasında Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday’ın  büyük katkısı oldu. Yatağan Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday; “Yatağan’a SGM  açılması için yaptığım müracaatta yer sıkıntısı olduğunu öğrenince  binamızın 200 metre kare olan  Zemin  katına 2 yıllığına hiç ücretsiz Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu   İl Müdürlüğüne tahsis ettim. İki yıl sonunda kendi binalarını hazırlayacaklar  şayet 2 yıl sonunda Kurum kendi hizmet  binasını  hazırlamaz ise günün koşullarına göre kira bedeli alırız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.