SGK Milas binası tamamlandı

İnşaatı tamamlanan SGK Milas Hizmet binası önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlıyor. SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, Bodrum binasının da bu yıl sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.Muğla’da göreve başladıktan...

SGK Milas binası tamamlandı

İnşaatı tamamlanan SGK Milas Hizmet binası önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlıyor. SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, Bodrum binasının da bu yıl sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.

Muğla’da göreve başladıktan sonra İlçelerdeki Sosyal Güvenlik Merkezlerinin kendi binalarında hizmet vermesi için büyük çaba harcayan SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, Milas Hizmet binasının inşaatının tamamlandığını ve Pazartesi gününden itibaren Milaslılara yeni binada hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı.

Muğla il merkezi dışında Fethiye, Ortaca, Marmaris, Milas ve Bodrum’da vatandaşlara hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu, bu ilçelerde kurumun kendisine ait binalarda hizmet vermesi için yaptığı çalışmalarda Milas SGK Hizmet Merkezi binasının inşaatı tamamlandı. SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, Pazartesi gününden itibaren Milaslılara yeni binalarında hizmet vereceklerini açıkladı. Dorum, “6 bin 300 m2 arsa üzerine 650 m2 kapalı alanda Milaslı vatandaşlarımıza 19 personelimiz ile hizmet vereceğiz. Şimdi sırada Bodrum merkezimiz var. Bitez kavşağında 2 bin m2 arsa üzerine Bin 350 m2 kapalı alanı bulunan SGK Bodrum Merkezi’nin projesi çizildi ve ihale aşamasına geldi. Burada 29 personelimiz hizmet veriyor ve 2014 yılının sonlarına doğru bu binamızı da tamamlayarak Bodrumlu vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

Hizmetler yerinde verilecek

Fethiye, ortaca, Marmaris, Milas ve Bodrum’da Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili maaş bağlama dışında her türlü hizmetin verildiğini belirten SGK İl Müdürü Dorum, “Vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili işlemlerini yaptırmak için Merkez Müdürlüğümüze gelmelerine gerek yok. Maaş bağlama dışında tüm işlemler ilgili merkezlerimizde personelimiz tarafından veriliyor. Vatandaşlarımızın Fethiye’den, Bodrum’dan Muğla’ya gelerek zaman ve iş kaybı yaşamasını istemiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 246 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.