SGK cinayeti davasına devam edildi

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya öldürülen İl Müdürü Naci Şahin'in eşi Saliha Şahin, babası Halil Şahin, kardeşi Abdurrahman Şahin katıldı.İlk duruşmadan itibaren Naci Şahin'i ölümünden dolayı büyük...

SGK cinayeti davasına devam edildi

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya öldürülen İl Müdürü Naci Şahin'in eşi Saliha Şahin, babası Halil Şahin, kardeşi Abdurrahman Şahin katıldı.

İlk duruşmadan itibaren Naci Şahin'i ölümünden dolayı büyük bir pişmanlık duyduğunu belirten katil zanlısı son duruşmada da aynı ifadeleri kullandı.

Son duruşmada da il Müdürü, Naci Şahin’i tasarlayarak öldürmediğini söyleyen katil zanlısı H.S., “Bu işi tasarlayarak yapmadım. Olayı tasarlayarak gerçekleştirmiş olsam neden kurum binasında yapayım. Benim amacım kendimi öldürmekti. İlk kurşunu Naci Şahin'e sıktığımda omzuna geldi. Silahı kendi kafama doğrulttum, fakat silah ateş almadı. Silaha mermiyi koyduğumda Şahin omzumdan tutunca arkaya döndüm ve silah kazara patladı. Tasarlayarak, planlayarak adam böyle öldürülmez. Tasarlayarak adam öldürmeyi kabul etmiyorum” diyerek kendisini savundu. Avukatların savunmalarının ardından mahkeme heyeti katil zanlısı H.S.’nin tutukluluk haline devam kararı verirken duruşmayı 20 Şubat tarihine erteledi.

Duruşma sonunda gazetecilere kısa bir açıklama yapan, öldürülen Naci Şahin'in babası Halil Şahin adalete güvendiklerini belirterek, “İnşallah en kısa zamanda hak yerini bulacak. Bu en büyük temennimiz bu. Sanığın beyanları tamamen iftiradır. Artık bu davanın bir an önce sonuçlanmasını ve gereken cezanın verilmesini istiyoruz” dedi.

SGK Muğla İl Müdürlüğü binasında 8 Nisan 2011 tarihinde, İl Müdürü Naci Şahin makam odasında SGK İzmir İl Müdürü Mustafa Keskin, Uşak İl Müdürü Kenan Şenol, Denizli İl Müdür Vekili Ahmet Kurt, Aydın İl Müdürü Yavuz Poyraz ve Balıkesir İl Müdürü Cem Dinç'in katılacağı bir toplantı gerçekleşecekti. Toplantının başlamasına kısa bir süre kala hakkında açılan soruşturmadan dolayı kınama cezası alan Tescil Kadim Servis Şefi H.S. odaya girdikten sonra Muğla SGK İl Müdürü Naci Şahin'e iki kez ateş ederek öldürmüş odada bulunan 5 il müdürünü de rehin almıştı. Olayın ardından SGK İl binasına çok sayıda ekip sevk edilirken katil zanlısı H.S.'nin diğer rehinelere zarar vermemesi için Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay ile bir emniyet müdür yardımcısı ikna çalışmalarına başlamıştı. Bir süre sonra polisin içirdiği ilaçlı suyla sakinleşerek olaydan yaklaşık 3 saat sonra teslim olan zanlı, 6 saat önce sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında cinayetin ipuçlarını vererek şunları yazmıştı: ''Bayılmayı sanmayın ölmek, imamın kayığında yoktur övünmek. Kanuni Sultan Süleyman olsan da üç tas boydan su dökünmek, Hakk'a giderken 7 kat kefen,2 metretoprakla örtünmek."

Bu haber toplam 390 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.