Sezon açıldı, Muğla araç kiralama fırsatları Vivi’de.

Ege’nin incisi Muğla bölgemizde yaz aylarının yaklaşmasıyla talebi artan oto kiralama hizmeti fırsatları devam ediyor. Tatil sezonu yavaş yavaş başlıyor. Ortaca, Dalaman, Fethiye, Milas, Datça, Bordum ve Marmaris gibi tatil yöreleri...

Sezon açıldı, Muğla araç kiralama fırsatları Vivi’de.

Ege’nin incisi Muğla bölgemizde yaz aylarının yaklaşmasıyla talebi artan oto kiralama hizmeti fırsatları devam ediyor. Tatil sezonu yavaş yavaş başlıyor. Ortaca, Dalaman, Fethiye, Milas, Datça, Bordum ve Marmaris gibi tatil yöreleri başta olmak üzere araç kiralama fırsatlarını tüm bölgelerden almak mümkün.

Muğla bölgemizde 2 adet havalimanı olmasına rağmen, sezonda 2 havaalanında da araç bulmanın çok zor olduğunu biliyoruz. Merkez ve semtlerde ise bulunabilecek araçlar ise faiş fiyattan kiralanmakta. Bodrum havalimanı ve Dalaman havalimanı rent a car firmaları şehirden uzak olduğu için genelde yerli ve yabancı turist ağırlıklı çalışmaktadırlar.

Fethiye, Dalaman, Bodrum’a talep çok yoğun;

Sene içinde 5milyon’dan fazla turist ağırlayan Muğla’mızın, tatil bölgelerinde araç kiralama talebi çok yoğun olmaktadır. Kış aylarında araç kiralama hizmetine talep yok gibiyken, yaz aylarında araçlar %95 doluluk oranıyla çalışıyor. Sezonda en ekonomik araç 90TL, kış aylarında aynı aracı 60TL’ye almak mümkün.

Muğla araç kiralama fırsatını yakalayın,

Vivi ile muğla araç kiralama kampanyalarını yakalayın. Vivi ‘nin nasıl çalıştığını kısaca bahsedelim. Vivi rent a car firması değil, online araç kiralama arama motorudur. Kısaca rent a car firmalarının araçlarını, fiyatlarını, müsaitliklerini ve kiralama koşullarını vivi üzerinden karşılaştırabilir, tasarruf edebilirsiniz. Fethiye oto kiralama fırsatları en çok talep görenlerden, hemen arkasından dalaman havalimanı geliyor.

Vivi ile 4 adımda aracınızı ayırtın;

www.vivi.com.tr üzerinden erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak araç kiralayabilirsiniz.

  1. Muğla içinde hangi bölgeden aracınızı almak istiyorsanız, lokasyonu seçin. Hangi tarihlerde aracınızı alacaksınız tarihlerini seçin ve arayın.
  2. Karşınıza ekonomik sınıftan, lüks sınıfa kadar tüm müsait araçlar cıkacaktır. Karşılaştırın size en uygun aracı seçin.
  3. Bilgilerinizi girin ve rezervasyon formundan ilerleyin.
  4. Ön ödeme yaparak aracınızı rezerve edebilirsiniz. Tatil planınızda değişiklik mi oldu ? Tek tıkla değiştirip , tek tıkla iptal edebilirsiniz.

Vivi ile araç kiralamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Onlarca rent a car firması, yüzlerce araba  arasından tercihinizi yapın. Minibüs kiralayacaklar, mutlaka erken rezervasyon yaptırın. Sezonda minibüs bulmak imkansız oluyor.

Muğla araç kiralama hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Firmaların araç fiyatlarını, kiralama koşullarını ve arabalarını görebilirsiniz. Muğla oto kiralama fırsatları için sürekli takipte kalmanızı öneririz.

Detaylar : https://vivi.com.tr/kiralama/mugla

[embed]https://youtu.be/yKsuC1E9gqQ[/embed]

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.