Seydikemerli kadınlar ağaç dikti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde bulunan sağlık çalışanları ağaç dikimi yaptı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ‘Özgecanlar ölmesin’ diyerek sürdürdüğü...

Seydikemerli kadınlar ağaç dikti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde bulunan sağlık çalışanları ağaç dikimi yaptı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ‘Özgecanlar ölmesin’ diyerek sürdürdüğü konuşmasında kadına şiddeti eleştirdi

Yeni, ilçe Seydikemer’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle anıldı. Seydikemer Belediyesi tarafından yenilen Lise Park’ta Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte 30 kök ağaç ve bitki çeşidi dikildi. Son günlerde ülke gündemini de meşgul eden kadına şiddet konusunun eleştirildiği programa Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Fatma Turgut, sağlık çalışanları ve çok sayıda kadın katıldı.

“Kadınların bir ağacı olsun istedik”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili olarak Toplum Sağlığı Merkezi olarak, ağaç dikme etkinliği düzenlediklerini kaydeden Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Fatma Turgut, “Hanımlarımızı Toplum Sağlığı çalışanlarımızı, Belediye BaşkanımızI ve belediyede çalışan yetkilileri davet ettik kendileri bizi kırmadılar teşekkür ediyoruz. Hep beraber bu güzel etkinliği gerçekleştirdik. Seydikemer’imizin Menekşe mahallesinde Belediye başkanlığımızın yenilediği bu parkımızda biz de bir ağacımız olsun istedik. Buraya ağaçlarımızı fidanlarımızı getirdik hep birlikte hanımlarla beraber diktik. Kadına şiddetin olmadığı, mutlu yuvaların olduğu nice günlere diliyorum, çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Kadına şiddetin olduğu yerde yokuz”

‘Her kadın çiçektir’ yazılı minik pankartlarla kadına şiddet konusuna dikkat çekildiği programda konuşan Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Biz kadına şiddetin olduğu yerde yokuz, , Özgecanlar’lar ölmesin. Bu memleket demokraside ileriye gitsin hiç kimsenin canı yanmasın diyorum. Kadın elinin değmediği bir yerde başarı elde etmek çok zordur onun için kadınların değeri bizim yanımızda daha büyüktür daha da büyük olacaktır. Kadınlarımızla günün anısına bugün burada fidan dikme etkinliğine katıldık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardında kadınlarla birlikte ağaç diken Başkan Yakup Otgöz, programa katılan kadınlara da karanfil hediye etti.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.