Seydikemer’de turizm denetimleri tamamlandı

Seydikemer ilçesinde turizm denetimleri tamamlandı.Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte seydikemer de turizm faaliyetlerinin daha nitelikli,verimli ve turist memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacı ile Muğla Valiliğinin Turizm...

Seydikemer’de turizm denetimleri tamamlandı

Seydikemer ilçesinde turizm denetimleri tamamlandı.

Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte seydikemer de turizm faaliyetlerinin daha nitelikli,verimli ve turist memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacı ile Muğla Valiliğinin Turizm Faaliyet ve Hizmetleri ve Esasları Genelgesi kapsamında Seydikemer Mal Müdürü Bünyamin Taşkın öncülüğünde Seydikemer'deki resmi kurumlardan ve sivil toplum kuruluşlarından yetkililer alınarak turizm alanında faaliyet gösteren kurumlar denetlenerek eksikliklerin giderilmesi sağlandı.

Mal Müdürü Bünyamin Taşkın’’denetimlerin amacı esnafımıza ceza yazmak değil eksikliklerinin giderilmesi konusunda yardımcı olmak ve turizmin ilçemizde canlanmasını sağlamayı amaçlamış bulunuyoruz ‘’dedi.

Seydikemer Esnaf Odası Başkanlığı adına denetlemeye katılan Yönetim kurulu üyesi Osman Alagöz ise, "Seydikemer Esnaf Odası olarak kurulduğumuzdan beri esnaflarımızın sıkıntılarının giderilmesi konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Esnaf Odası olarak seydikemer li esnaflarımıza sahip çıkmak ve haklarını savunmak bizim vazifemizdir. Devletin yetkili mercilerinin denetlemesi sırasında bizlerde gereken incelemelerde bulunuyor ve esnaflarımıza yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Seydikemerli Esnaf arkadaşlarımız karşılaştıkları sıkıntıları bizlere bildirdiği takdirde en kısa sürede sıkıntılarını giderip çözüm üretebiliriz. Bu denetimlerin amacı esnafımıza ceza yazmak değil seydikemerimize gelen turistleri memnun edecek iş yeri oluşmasını sağlayarak ilçemize daha çok turist gelmesini sağlamaktır" dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.