“Seydikemer’de daha çok şey değişecek”

30 Mart’tan önce yolu bile olmayan bir Seydikemer olduğunu anımsatan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, “Mahallelerimizdeki değişimleri de bizzat muhtar arkadaşlarımızın ağızlarından duyduk. AK Parti bu yüzden 13 yıldır...

“Seydikemer’de daha çok şey değişecek”

30 Mart’tan önce yolu bile olmayan bir Seydikemer olduğunu anımsatan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, “Mahallelerimizdeki değişimleri de bizzat muhtar arkadaşlarımızın ağızlarından duyduk. AK Parti bu yüzden 13 yıldır iktidar. Seydikemer İlçemize 250-300 yataklı bir Bölge Hastanesi kazandırmak için çalışmalara başladık” şeklinde konuştu

AK Parti Muğla il Başkanı Nihat Öztürk, Seydikemer Tüm Muhtarlar Derneği ile Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün düzenlediği toplantılara katıldı. Geniş bir coğrafyaya sahip ilçenin 3 farklı bölgesinde yapılan toplantılarda muhtarların istek ve sıkıntılarını dinledi. Mahalle muhtarlarının da belediye başkanları gibi seçilmiş kişiler olduğuna vurgu yapan Öztürk, “Gelişmekte olan bir ilçede muhtarlık yapmak, belediye başkanlığı yapmak, siyaset yapmak, hizmet etmek kolay değil” dedi.

Seçimlerden önce geldiği Seydikemer ile şimdiki Seydikemer arasındaki değişimi bizzat gördüğünü belirten AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, “Buraya Ak Parti İl Başkanı kimliği ile geldim, belediye başkanım siyaset yapmayacak elbet. Çünkü o hepimizin belediye başkanı. Lakin başkanımız belediye binası dahi olmayan bir ilçeye belediye başkanı seçildi. Gördüğüm kadarıyla muhtar arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu da hizmetlerden memnun. Büyükşehir Belediye Başkanımız ilçe ilçe geziyor; büyükşehiri bahane gösterip hizmet noktasında bekleme yaparken Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, eldeki imkanları ölçüsünde mahalle mahalle çalışıyor, hizmet götürüyor, olmadı birlikte Ankara’ya gidip bakanlık bakanlık dolaşarak Seydikemer’e nasıl biraz daha fazla hizmet yaparız düşüncesiyle hareket ediyoruz” dedi.

Başkan Öztürk, Seydikemer’e bölge hastanesi yapılması için çalıştıklarını da belirterek, “Seydikemer'e 250 yataklı hastane yapalım derken amacımız bölgedeki insanların sabah saatlerinde Antalya'ya Denizli'ye tedavi aramak için gitmesini önlemek istiyoruz. Seydikemer’e büyük bir hastane yapalım Bölge hastanesi olsun bölgenin tüm sağlık sorunlarını çözsün istiyoruz. Temel amacımız insanlarımızın dertlerini çözmek” dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.