Seydikemer yenileniyor

Seydikemer Belediyesi tarafından 61 mahallede başlatılan yol çalışmaları kapsamında son olarak Korubükü, Çamurköy ve Kayadibi Mahallelerinde onlarca sokak kilit parke ile kaplanarak toz ve çamurdan kurtuldu.Belediye Başkanı Yakup...

Seydikemer yenileniyor

Seydikemer Belediyesi tarafından 61 mahallede başlatılan yol çalışmaları kapsamında son olarak Korubükü, Çamurköy ve Kayadibi Mahallelerinde onlarca sokak kilit parke ile kaplanarak toz ve çamurdan kurtuldu.

Belediye Başkanı Yakup Otgöz önderliğinde Seydikemer’de özellikle ulaşımla ilgili birçok çalışmayı hayata sokan Seydikemer Belediyesi, geçen 15 aylık sürede 250 Bin metrekarelik kilit parke çalışması gerçekleştirdi. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde gerçekleşen bu çalışmaların yanı sıra ilçe merkezinde de Atatürk Caddesi’ni baştan aşağı yenilemek için kapsamölı bir çalışma yürüten Seydikemer Belediyesi, son olarak Korubükü, Çamurköy ve Kayadibi mahallelerinde onlarca sokağı kilit parke ile kapladı. Asfalt yama ve stabilize yol bakımı ile vatandaşların büz ve baks ihtiyaçlarını da büyük oradan gideren Seydikemer Belediyesi’ne vatandaşlar teşekkürü sandıkta yaptı.  Seydikemerliler, kesin olmayan sonuçlara göre %47’lik oy oranı ile 61 mahallenin 51’inde birinci parti olarak Ak Parti’yi çıkararak hizmetlerden dolayı teşekkür etmiş oldu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.