Seydikemer su hattı yenileniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Seydikemer İlçesine bağlı Döğer Mahallesi’nin 2 Bin 800 metrelik içme suyu hattını yeniliyor.İl genelinde çalışmalarını aralıksız...

Seydikemer su hattı yenileniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Seydikemer İlçesine bağlı Döğer Mahallesi’nin 2 Bin 800 metrelik içme suyu hattını yeniliyor.

İl genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren MUSKİ Genel Müdürlüğü Muğla’nın su sıkıntılarını çözmeye devam ediyor. Birçok yerde çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak Seydikemer İlçesine bağlı Döğer Mahallesi’ndeki sorunlu içme suyu hattını yeniliyor. Daha önce yapılan içme suyu hattının yüzeye çok yakın olması nedeniyle hat üzerinde meydana gelen patlaklar mahalle halkını mağdur ediyor ve suyun israf olmasına neden oluyordu. Bu sebepten dolayı mahallenin 2 Bin 800 metrelik kısmı MUSKİ ekipleri tarafından yenileniyor. Birçok iş makinası ve personelle birlikte yoğun bir şekilde devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanması amaçlanıyor.

Döğer Mahallesi Muhtarlığı 1. Sıra azası Hüseyin Topal Mahallerinde gerçekleştirilen çalışmadan dolayı Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ ekiplerine teşekkür etti. Topal sıkıntılarının anayol kenarlarında boruların ince olması ve sürekli patlakların meydana gelmesi nedeniyle susuz kalmaları olduğunu söyledi. Topal ayrıca “ Büyükşehir Belediyemiz ve MUSKİ ekiplerimiz mahallenin hat yenileme projelerini burada hayata geçirdiler ve bu sayede mahallemizdeki sıkıntıyı atlatıyoruz. 2 Bin 800 metrelik hat çalışmasından yaralanacak olan 300 civarı abone bu durumdan çok memnun oldu” dedi. Topal 2 ay önce başvurduklarını projenin hızlı şekilde hayata geçirildiğini belirtirken “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Gürün’e, MUSKİ Genel Müdürümüz Baki Ülgen’e ve burada çalışmalarını sürdüren tüm ekibe teşekkür ederim” dedi. İçme suyu hattı çalışmasının tamamlanmasının ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından mahallenin eskiyen yolları da asfalt çalışması ile yenileneceği belirtildi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.