Seydikemer Lavanta kokacak

İlçe olduğunda bu güne kısa bir zaman geçmesine rağmen Seydikemer her alanda gelişim gösteriyor. Aynı zamanda bir tarım bölgesi olan Seydikemer’de, üretim çeşitliliğini artırmak çiftçilerimiz daha fazla kazanç elde edebilmelerini...

Seydikemer Lavanta kokacak

İlçe olduğunda bu güne kısa bir zaman geçmesine rağmen Seydikemer her alanda gelişim gösteriyor. Aynı zamanda bir tarım bölgesi olan Seydikemer’de, üretim çeşitliliğini artırmak çiftçilerimiz daha fazla kazanç elde edebilmelerini sağlamak için Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Engin Maraşlı, Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımları ile Isparta Keçiborlu İlçesi Kuyucak Mahallesindeki lavanta bahçeleri gezilerek bilgi alındı.

Bu doğrultudaki çalışma ve geziyi değerlendiren Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken; “Çiftçilerimizin daha fazla kazanç elde edebilmesi için İlçemizde birçok proje çalışmalarını hayata geçirdiklerini ve yeni projeler üretmek için çalıştıklarını, lavantanın üretimi kadar taşıdığı turizm değerinin de göz önüne  alınması gerektiğini belirtti. Üreticilerimize yeni bir gelir kapısı açmak amacıyla,  üretim yapılan lavanta bahçelerini çiftçilerimize yerinde göstermek için Keçiborlu Kaymakamımız Sayın Osman Dölek ile birlikte gezdirdik. Ev sahipliği için Keçiborlu Kaymakamlığımıza teşekkür ederim.” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.