Seydikemer Belediyespor Muğla Şampiyonu

Seydikemer Belediyespor Genç Erkek Voleybol Takımı Muğla Şampiyonu oldu. Geçtiğimiz yıl Muğla Genç Erkekler Voleybol Ligi’ni şampiyon tamamlayan Seydikemer Belediyespor, bu yıl da şampiyonluğu kaptırmadı. Ligin son maçında...

Seydikemer Belediyespor Muğla Şampiyonu

Seydikemer Belediyespor Genç Erkek Voleybol Takımı Muğla Şampiyonu oldu. Geçtiğimiz yıl Muğla Genç Erkekler Voleybol Ligi’ni şampiyon tamamlayan Seydikemer Belediyespor, bu yıl da şampiyonluğu kaptırmadı. Ligin son maçında Fethiye Belediyesporla Beşkaza Kapalı Spor Salonunda karşılaşan bordo mavililer, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak ligi şampiyon tamamladı.

Muğlaspor, Fethiye Gençlik Hizmetleri, Fethiye Belediyespor, Beldibispor gibi güçlü ekiplerle çift devreli lig usulü karşılaşan bordo mavili voleybolcular, sadece bir defa Fethiye Gençlik Hizmetleri maçında sahadan boynu bükük ayrıldı. Fethiye Gençlik Hizmetleriyle oynadığı iki maçı bir galibiyet, be bir mağlubiyetle kapatan Seydikemer Belediyespor, rakibini (8) averajla geride bırakarak kupayı kazandı.

Şampiyonlukla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Seydikemer Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Abalı; “Öncelikle grubumuzda mücadele eden tüm rakiplerimize centilmence mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim. Takım olarak, iyi hazırlandık ve şampiyonluğu hak ettik. Tüm oyuncularıma ve bizlere desteklerini esirgemeyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ve teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.