Seydikemer AK Parti Vefa Ziyaretinde

AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı, mahallelerde ev ziyaretleri düzenleyerek partinin değişik kademelerinde görevli gönüllülerle bir araya geliyor.İlçe Başkanı Salih Gümüş, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve bazı...

Seydikemer AK Parti Vefa Ziyaretinde

AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı, mahallelerde ev ziyaretleri düzenleyerek partinin değişik kademelerinde görevli gönüllülerle bir araya geliyor.

İlçe Başkanı Salih Gümüş, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve bazı yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretler kapsamında Bekçiler, Kayabaş, Seki ve Çaltılar Mahallelerinde mahalle başkanlarının evlerinde sohbet tadında toplantı düzenlendi. Delege ve sandık görevlilerin de katıldığı toplantıda AK Partinin ilgili mahallelerdeki durumu, belediyenin çalışmaları ve merkezi hükümetin icraatları paylaşıldı. Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan İlçe Başkanı Salih Gümüş ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, “Hepimiz partimizin birer gönüllü neferleriyiz. Partili olmak seçim zamanı broşür dağıtmaktan öte diğer zamanlarda da gönül bağı ile hareket etmekten geçiyor. Köylerimizde; yani mahallelerimizde partimizin değişik kademelerinde görev almış değerli kardeşlerimizin sıkıntılarını, imkanlar nezdinde beraber çözmek ve yine mahallenin ihtiyaçlarını belediyemize iletmek için buradayız” dedi. Kış ayları boyunca delege, mahalle başkanı ve sandık görevlileri ile bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade eden İlçe Başkanı Salih Gümüş, önümüzdeki hafta da yine Dodurga- Boğaziçi hattında ziyaretler düzenleyeceklerini kaydetti.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.