Seydikemer 3. Lige devam

Bu yıl ilk kez mücadele ettiği 3. Lig’te son kez seyircisi önünde çıkan Seydikemer Belediyesporlu Voleybolcular, kendi evinde oynadığı karşılaşmayı 23-25, 20-25, 26-24 ve 20-25’lik setlerle karşılaşmayı 3-1 kaybetmesine...

Seydikemer 3. Lige devam

Bu yıl ilk kez mücadele ettiği 3. Lig’te son kez seyircisi önünde çıkan Seydikemer Belediyesporlu Voleybolcular, kendi evinde oynadığı karşılaşmayı 23-25, 20-25, 26-24 ve 20-25’lik setlerle karşılaşmayı 3-1 kaybetmesine karşın grubu 1’inci olarak tamamlayan Bigadic Belediyespor’a karşı gösterdiği mücadele ile alkış aldı.

Seydikemer Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde 23-23 skoru lehine çevirmesini bilen konuk ekip Bigadiç Belediyesor’da Galatasaray’dan transfer Tolga Altıntaş’ın performansı parmak ısırttı. Bir dönem milli takımın değişmez ismi olan Tolga’nın sert şutlarıyla 2. Seti de 20-25 alan konuk ekibe 3. Sette Anıl Ezberci ve Batuhan Pehlivan’ın file dibindeki performansı ile dur diyen Seydikemer Belediyespor, 26-24 kazanmasını bildi. Zaman zaman Seydikemer aleyhine hakem hatalarının damga vurduğu karşılaşmanın 4. Setinde tecrübesini konuşturan konuk ekip, maçı 3-1 kazanarak son maçlar öncesinde Play-Off’a gitmeyi garantiledi. Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Gençlik Spor İlçe Müdürü Adem Türk’ün yanı sıra belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve bazı siyasilerin de takip ettiği karşılaşmayı, 100 kadar taraftar izlerken; karşılaşma sonunda taraftarlar seyir zevki yüksek müsabaka sebebiyle her iki takımı da alkışladı.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.