Sevgiye çalışarak karşılık vereceğim

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreis’te vatandaşlarla buluştu.Başkan Kocadon, CHP Bodrum Belediyesi Meclisi Aday Adayı Önder Batmaz, CHP Turgutreis Belde Başkanı Cengiz Sarıoğlu,...

Sevgiye çalışarak karşılık vereceğim

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreis’te vatandaşlarla buluştu.

Başkan Kocadon, CHP Bodrum Belediyesi Meclisi Aday Adayı Önder Batmaz, CHP Turgutreis Belde Başkanı Cengiz Sarıoğlu, partililer ve vatandaşlarla Turgutreis Pazaryerindeki Osman Abi’nin Kahvesi’nde buluştu. Vatandaşların sıcak ve samimi şekilde karşıladığı Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, kendilerine tek tek  hal hatır sorduktan sonra orada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda vatandaşlar, Başkan Mehmet Kocadon’a duydukları güveni aktardıktan sonra Turgutreis adına Bodrum Belediye Başkanlığı için doğru ismin Mehmet Kocadon olduğunu ilettiler. Beldelerine hiçbir sınır gözetmeksizin eğitim, sağlık, altyapı, engelli vatandaşların yaşam kalitesi ve şahsi problemlerinde her türlü desteği verdiğini dile getirdiler. Kendisini ailelerinin bir ferdi olarak gördüklerini de ifade eden Turgutreisli vatandaşlar Bodrum’a yakışacak tek adayın Mehmet Kocadon olduğunu aktardılar.

Toplantıya katılan vatandaşlar beldeyle ilgili sorunları da ilettikten sonra Başkan Mehmet Kocadon, öncelikle bu güven ve sevgi dolu yaklaşımlarından dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek çok duygulandığını söyledi. Kocadon, “Turgutreisli kardeşlerime, Bodrum Yarımadası’ndaki annelerime, babalarıma, çocuklarıma, bu güven ve sevgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu sevgilerine, gece gündüz hizmet ederek karşılık vereceğimi bilmelerini istiyorum.’’ dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.