Yücelen Çocuk Polikliniği 7 gün açık

İlklerin öncüsü olan Muğla Özel Yücelen Hastanesi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Branşında haftanın 7 günü 24 saat hizmet vererek bir ilke daha imza attı.Konu hakkında açıklama yapan Özel Yücelen Hastanesi Başhekimi...

İlklerin öncüsü olan Muğla Özel Yücelen Hastanesi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Branşında haftanın 7 günü 24 saat hizmet vererek bir ilke daha imza attı.

Konu hakkında açıklama yapan Özel Yücelen Hastanesi Başhekimi Dr. V. Sumur Gazezoğlu “ Muğla Halkından aldığımız talep doğrultusunda bu hizmeti vermeye karar verdik ve çalışmamızı başlattık. Toplumum temeli olan çocuklarımızın sağlıklı büyümesi en büyük hedefimizdir.Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Polikliniğimizde 0-16 yaş grubundaki hastaların tanı ve tedavileri yapılmaktadır. Ayrıca çocukların gelişimini değerlendirme de önemli yeri olan boy-kilo takibi, bebek beslenme eğitimi çalışmaları da sürdürülmektedir. Unutmayalım ki çocuklarımız yarının mirasçıları, daha sağlıklı büyüyen çocuklar yetiştirmek için hizmetinizdeyiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri