Yatağan Müftülüğü’nden Yıl Sonu Etkinliği

Yatağan ilçe müftülüğüne bağlı Kur’an Kursları Yıl Sonu  Etkinliği Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş.  Sosyal tesisleri sinema salonunda  Sinema Salonunda yapıldı.Merkez Hicret Camii Kur’an Kursu öğreticisi...

Yatağan ilçe müftülüğüne bağlı Kur’an Kursları Yıl Sonu  Etkinliği Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş.  Sosyal tesisleri sinema salonunda  Sinema Salonunda yapıldı.

Merkez Hicret Camii Kur’an Kursu öğreticisi Ümmügülsüm Kavgacının düzenlemiş olduğu programın açılış konuşmasını ilçe müftüsü Şahabettin Yılmaz yaptı.Müftü Yılmaz  tüm öğreticileri ve öğrencileri gayret ve fedakarlıklarından dolayı tebrik ederek,Kur’anın aydınlığında ömür boyu huzur ve mutluluk diledi.

Program kurs öğrencileri tarafından okunan şiir,ilahi,Kur’an tilaveti ve piyeslerle çok renkli geçti.  Tüm kursların resimleriyle hazırlanan slayt gösterisi izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Kurs öğrencilerinin çocukları tarafından sergilenen piyes ise izleyenleri hem düşündürdü hem eğlendirdi.

Programda yıl içerisinde yapılan yarışmalara katılan öğrencilere teşekkür belgesi ve hediyeler verildi. Kurslara gösterdiği ilgi ve verdiği değerden dolayı ilçe müftüsü Şahabettin Yılmaz’a öğretici ve öğrenciler tarafından plaket takdim edildi.

Program öğrencilerin katılım  belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri