Yat Kulübü başkanları toplandı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Muğla’da  bulunan yat kulüplerinin katılımıyla “ Yat Kulüpleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.  İl Müdürü Bekir Çeker başkanlığında...

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Muğla’da  bulunan yat kulüplerinin katılımıyla “ Yat Kulüpleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.  İl Müdürü Bekir Çeker başkanlığında yapılan toplantıya  Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü Başkanı Ömer Karacalar, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Başkanı Cem Tekdağ, Göcek Yat Kulübü Başkanı Göker Tuncay, Kulüp Sekreteri Sibel Akboyun ve  Era Bodrum Yelken Kulübü Başkanı Erman Aras  katıldılar.

İl  genelindeki  Yelken ve Yat kulüplerinin sıkıntılarının ele alındığı toplantıda faaliyetler hakkında görüş alışverişinde de bulunuldu. Toplantının son derece faydalı geçtiğini söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker,”İlimiz yat kulübü başkanlarımızla yaptığımız toplantı 2014 yılında ki faaliyetlerimizi olumlu yönde etkileyecektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri