Yalı Belediyesi’nden Toplu Sözleşme sevinci

Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası ile Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ arasında mutabakata varılan Toplu İş Sözleşmesini ilçe belediyesi olarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da onayladı.Yalı Belediye...

Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası ile Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ arasında mutabakata varılan Toplu İş Sözleşmesini ilçe belediyesi olarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da onayladı.

Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a konu ile ilgili olarak yapmış olduğu ziyaretinde, 2013 yılı için Yalı Belediyesi’nde sendikalı 45 işçi bulunduğunu ve 2013 yılı için bu işçilere yapılacak zamda %20 oranında anlaşmaya varılıp imzalandığını bildirdi. Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ yaptığı açıklamada sözleşmenin 2 yıllık yapıldığını, sözleşme uyarınca 2014 yılı zam oranlarının ise Bodrum Belediyesi’ne endekslendiğini, Bodrum Belediyesi’nin kabul edeceği oranın Yalı Belediyesi’nde de geçerli olacağını söyledi. Başkan İsmail Altındağ son olarak yıl içinde yüksek performans gösteren işçilere 50 ila 500 Lira arası sorumluluk zammı yapılması yetkisinin de belediye başkanına bağlandığını aktardı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ’a teşekkür ettikten sonra Yalı Beldesi’nin doğal güzelliklerinin korunmasındaki üstün gayretlerinden dolayı da ayrıca teşekkür etmek istediğini vurguladı. Yapılan bu çalışmalarda emekçilerin katkılarının asla küçümsenmemesi gerektiğinin de altını çizen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Emekçiler çalışıyor, hizmet götürüyor, bizler ve Bodrum Halkı gururlanıyoruz, övünüyoruz. Onlar gecelerini gündüzlerine katıyorlarsa bizler de onların emeklerini doğru değerlendirmeliyiz. Başkanım İsmail Altındağ’a bu duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum ve yaptığı sözleşmeyi onaylıyorum.” dedi.

Onay imzasının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ el sıkıştılar, Başkan Mehmet Kocadon 31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerli olan bu anlaşmanın Yalı Belediyesi çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri