Veliler ve öğretmenler kaynaştı

Bodrum ilçesine bağlı Bitez beldesinde bulunan Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu öğretmenleri ve veliler kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.Bitez Ece Restoranda bir araya gelen Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim okulu...

Bodrum ilçesine bağlı Bitez beldesinde bulunan Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu öğretmenleri ve veliler kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Bitez Ece Restoranda bir araya gelen Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim okulu öğretmenleri, öğrenci velileri, 1997 beri okulda müdürlük yapan 6 okul müdürü ve okul personeli etkinlikte okul aile birliği üyeleri ile tanıştı. Okul aile birliği yönetiminden 5 veli 75 öğretmen ve 50 veliye kendilerini tanıttılar.

Gülümser Danacı ilköğretim Okulu Müdürü Devrim Karakuş okul öğrencilerinin aileleri ve okul aile birliği ile bir araya geldiklerini belirterek “okulumuzda görev yapan 75 öğretmen, 11 okul personeli, okul aile birliği yöneticileri ve öğrenci velileri ile kaynaşma yemeğinde buluştuk. Okulda şimdiye kadar görev yapmış 6 okul müdürü de yemeğe katıldı. Kaynaşma yemeğinin en güzel yanı ise müzisyenlerden restorana kadar hepsi okulumuz öğrencilerinin velileri. Ben okulu bir trene benzetiyorum vagonları var makinisti var personeli var. Hepimiz sırası ile görevimizi yapıyoruz. Vagonlar değişiyor makinist değişiyor ama tren hep ilerlemeye devam ediyor. Bizde bu trenin bir parçalarıyız” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Mert Güngör ise öğretmenlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “kaynaşma yemeği ile birbirimizi tanımaya çalışıyoruz öğretmenlerimiz ile sohbet ederek okul için öğrenciler için neler yapa biliriz en iyi noktaya nasıl getiririz diyerek düşünce alış verişi yapıyoruz. Hayır sever vatandaşlardan okul için yardım bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri