Vali Çiçek Laboratuarları inceledi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Verem Savaş Dispanseri ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Çiçek’e İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin ve Halk Sağlığı Müdürü...

Muğla Valisi Amir Çiçek, Halk Sağlığı Laboratuvarı, Verem Savaş Dispanseri ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Çiçek’e İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin ve Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan eşlik etti.

Ziyarette yaptığı açıklamada hastalıkların teşhis edilmesi konusunda laboratuvar sonuçların önemli olduğunu söyleyen Vali Çiçek, kişilerin sağlık bilgilerinin gizli olmasının önemine değindi.

Aile Hekimliği sisteminin güçlendirilmesi konusunda laboratuvarların önemli bir rol oynadığını dile getiren Vali Çiçek, yapılan testler hakkında müdürlerden bilgi aldı.

Vatandaşların aile hekimlerine başvurarak pek çok tahlil yaptırabileceklerini dile getiren Vali Çiçek, vatandaşlara hastanelere gitmeden önce hastalıklarını aile hekimleri aracılığıyla takip etmeleri yönünde çağrıda bulundu.

Vali Çiçek, daha sonra Verem Savaş Dispanseri ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri