Vakıf’tan yaşlılara kahvaltı

Abide H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı ve Muğla aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Muğla Abide H.Nuri Öncüer Huzurevinde kalmakta olan yaşlılarımıza Yaşlılar Haftası sebebiyle kahvaltı düzenlendi.Kahvaltıya;...

Abide H.Nuri Öncüer Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı ve Muğla aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Muğla Abide H.Nuri Öncüer Huzurevinde kalmakta olan yaşlılarımıza Yaşlılar Haftası sebebiyle kahvaltı düzenlendi.

Kahvaltıya; Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in Eşi Fatma Dilek Güvençer, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ve Eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve Eşi ile Vakıf Başkanı İlhami Gazezoğlu ile Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri ile Huzurevi Yaşlıları katıldı.

Kahvaltıdan sonra Müştemilattaki hayvanat bahçesi ziyaret edildi. Yaşlılardan Mehmet Toker‘ 3 yıldır huzuevinde kalıyorum burada Ömrümüzün ikinci baharını yaşıyoruz gerek İl müdürümüz ve eşleri olsun gerekse Sayın Valimiz Kaymakamımız ve eşleri olsun yaşlılar konusunda çok duyarlı, bizleri sürekli ziyaret ediyor, halimizi hatırımızı soruyorlar. Bu vesile ile hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri