Ülkü Ocakları'ndan Bodrum ziyaretleri

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Sn. Eren Akdeniz, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, bir dizi ziyarette bulundu.Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, Bodrum programına, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’u makamında...

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Sn. Eren Akdeniz, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, bir dizi ziyarette bulundu.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, Bodrum programına, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’u makamında ziyaret ederek başladı. Burada, Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile bir süre sohbet eden Eren Akdeniz; belediyenin çalışmaları ile ilgili kendisinden bilgi aldı. Daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Tosun’a, bu zamana kadar yürüttüğü başarılı çalışmalardan ve Ülkü Ocakları’na verdiği desteklerden dolayı bir plaket takdim eden Akdeniz; “Bodrum halkı, Konacık Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Tosun’u çok daha farklı yerlerde görmek istiyor. Konacık artık Mehmet Başkan’a dar gelmektedir.” dedi. Daha sonra belediye çalışanları ile bir süre sohbet Eren Akdeniz, Konacık’tan ayrıldı.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, Konacık Belediyesi’ne yaptığı ziyaretin ardından Ortakent’e geçerek; Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’ı ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’a bir plaket takdim eden Eren Akdeniz: “Belediyemiz, yeni binasına taşındıktan sonra ilk kez ziyaret etme fırsatı buldum. Gerçekten de çok güzel olmuş. Sn. Mehmet Onur Şahbaz, Ortakent’e yeni bir çehre kazandırmış. Başkanımız; genç, dinamik ve enerji dolu bir başkan. Başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Ortakent-Yahşi ziyaretinin ardından Gündoğan’a hareket eden Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz; burada, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi’yi ziyaret etti. İki dönemdir Gündoğan Belediye Başkanlığı görevini yapan İbrahim Bilgi ile bir süre sohbet eden Eren Akdeniz; “Sayın İbrahim Bilgi, bölgesinde çok sevilen değerli bir başkanımız. Gündoğan’a çok emek harcadı. Allah kendisinden razı olsun.” dedi.  Ziyaret sırasında Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz tarafından Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi’ye bir plaket takdim edildi.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz, Bodrum ziyaretlerinin son durağında, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran’ı makamında ziyaret etti. Bir saati aşkın bir süre devam eden ziyarette; Bodrum ve Muğla gündeminden, ülke gündemine kadar birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran’a, MHP Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Cengizhan Sancar’a ve Ülkü Ocakları Konacık Belde Temsilcisi Ömer Varan’a birer plaket takdim eden Eren Akdeniz; “Sayın  Asım Başaran ve birbirinden değerli çalışma arkadaşları, uzun yıllardan beri Bodrum’a çok önemli hizmetlerde bulundular. Bu sayede hem Bodrum halkının teveccühüne hem de Milliyetçi-Ülkücü Camia’nın takdirine mazhar oldular. Asım Başkan gerçekten bizim için çok değerli bir insan, benim içinse çok değerli bir ağabey. Biliyorum ki gelecek dönemlerde Bodrum’a dair çok önemli projeleri var. Cenab-ı Allah muvaffak eylesin. Allah kendilerinden razı olsun.” dedi.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Eren Akdeniz’in Bodrum programı, MHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na yapılan ziyaretin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri