TYP işçileri düğün salonu yaptı

Toplum Yararına Programlar (TYP) projesi kapsamında çalışan işçiler Kavaklıdere ilçesinde düğün salona yaptı.Kavaklıdere Belediye Başkanlığı Bünyesinde çalışmakta olan TYP işçileri Çatak mahallesinde 750 kişi oturma...

Toplum Yararına Programlar (TYP) projesi kapsamında çalışan işçiler Kavaklıdere ilçesinde düğün salona yaptı.

Kavaklıdere Belediye Başkanlığı Bünyesinde çalışmakta olan TYP işçileri Çatak mahallesinde 750 kişi oturma kapasiteli amfi tiyatro tipinde düğün salonunun yapımını tamamladılar.

Çalışma ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir; “Kavaklıdere Belediye Başkanlığımız bünyesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Muğla İşkur İl Müdürlüğü ile ortak yürütülen TYP Projesi kapsamında 38'i Bayan işçi olmak üzere toplamda 75 adet işçi çalışıyor. Bayan işçilerimizin çoğunlukta olduğu iki ayrı ekibimiz tüm mahallerimizde kilitli parke döşeme çalışmaları yapıyor. TYP işçilerimizden oluşturduğumuz 8 kişilik ayrı bir ekibimiz ise 3 ay gibi kısa bir zaman diliminde yaklaşık 680 m3 taş yapıdan oluşan amfi tiyatro tipindeki 750 kişi oturma kapasiteli amfi tiyatro tipi Çatak Mahallesi düğün salonumuzun yapımını tamamlayarak Belediye çalışmalarımıza büyük katkı sağlayarak, TYP İşçilerinin neler yapabileceğini ve TYP Projesinin ne kadar verimli ve doğru bir proje olduğu herkese göstermiş oldular. Bu bağlamda TYP projelerinde bizlere işçi desteği sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu'na ve Muğla İl Müdürümüz Sayın İlyas Sarıyerli’ye tüm Kavaklıdere halkımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri